WILLMARKSGENSERE for sale

buy pfizer Lyrica online #Villmarksgensere

Vildmarks-strik i det skønneste ægte ubehandlede islandske uld, fra racer som har været avlet i mere end 1000 år. Vejrbestandigt og meget slidstærkt. Fra fåret, er der lanolin i ulden, og dermed osse i garnet, hvilket gør det selvrensende og derfor skal Jumperen som sådan ikke vaskes. Syntes jeg, at mine egne islandske jumpers trænger til “luftforandring” eller en ansigts løftning, smider jeg dem ud i fugtigt vejr, eller i sneen på en dejlig tør sjælden solskins vinterdag.

Alligevel mener jeg med min erfaring og en masse eksperimenter, at strik i uld fra disse fantastiske islandske får, ikke er helt færdige og ikke viser sig fra deres bedste side, før de har været hånd-vasket blidt 1 gang og liggetøret stille og roligt i den facon jeg vil frem til, på et varmt gulv.

Nu & da er der osse få modeller i fin kvalitets alpaka uld fra Skappel i Norge, som jeg selv bruger både sommer og vinter. Det har en helt anden struktur, men er noget helt for sig selv.

For “erhvervelse” af en jumper – er det muligt at komme efter aftale og prøve sig frem. Bor man langt væk sendes worldwide. Der er det der er, i forskellige “størrelser”. Alt er strikket med kærlighed til uld og fordi det er så pokkers hyggeligt altid at have sine pinde med “Jorden rundt”, så det får sin historie.

http://sph.ba/port_izbjeljenja.html flyingminime http://jasonwebertherapy.com/specializations/modern-attic-interior/ @gmail.com

Jagdalpur Til salg / For sale

RESERVERET

FORBRYDELSEN JUMPER

Skappel strik i det lækreste Alpaka Uld+baby Alpaka ONE SIZE “OVERSIZE”

Islandsk pladegarn – denne model vejer ca. 300 gram FORBRYDELSEN JUMPER LETVÆGT